Cursos i tallers

A partir del meu bagatge professional en el món del periodisme i la ràdio, ofereixo cursos i tallers a empreses, institucions i particulars. També et puc preparar un curs a mida.

CURS: Aprèn a redactar de manera ràpida i eficaç

Tots sabem parlar però, perquè ens costa tant escriure?

La comunicació escrita i la forma d’expressar-se ocupen una part de la la nostra jornada laboral. La manera com ens comuniquem per escrit reflecteix la nostra qualitat professional. Aquesta formació t’ofereix eines comunicatives bàsiques per millorar la teva comunicació escrita i aconseguir els resultats esperats.

Amb breus apunts teòrics i exercicis pràctics, alguns d’ells basats en les tècniques periodístiques, milloraràs el teu nivell de redacció.

CURS: Aprèn a comunicar a través d'una pantalla

La crisi del COVID19 ha fet augmentar les relacions personals i professionals a través d’una pantalla. Moltes persones han hagut de reunir-se, teletreballar i donar o rebre classes de manera virtual. Parlar amb una pantalla no és el mateix que fer-ho presencialment: hi ha un munt de distraccions, costa més captar l’atenció i a vegades imposa. 

Conscients que molts d’aquests canvis han vingut per quedar-se, us oferim aquest curs que dona eines per treure el màxim rendiment i poder gestionar millor les nostres comunicacions en línia. Ho farem a través de tècniques de la ràdio, la televisió i l’oratòria.