Presentació Jornades Voluntariat i Salut de Girona

07/10/2020

El 7 d'octubre vaig presentar la setena Jornada Voluntariat i Salut, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social. La jornada de formació es va fer en línia sota el títol: "El voluntariat en els centres de salut: on som i cap a on anem"

Van inaugurar la jornada el Sr Miquel Carreras (gerent de la Regió sanitària de Girona de Cat Salut), la Sra Dolors Juvinyà (directora de la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona), la coordinadora de Girona de la FCVS i el Sr. Jordi Balot (president de la FCVS).

Es van presentar els resultats de la recerca exploratòria sobre el voluntariat en els centres de salut de Catalunya,  a càrrec de Montse Fernández, directora de l’Observatori del Tercer Sector. Vaig moderar un diàleg sobre les perspectives i bones pràctiques de l’acció voluntària amb les següents intervencions:

Finalment es van celebrar dos tallers:  ‘L’empatia i l’escolta activa’, a càrrec de Josep Soler, psicòleg de l’Impuls de Bescanó, i ‘Riure ens fa sentir millor’, conduït per Ángeles García, coordinadora de l’àrea de Formació Xaropdown – Pallassos d’Hospital.